Cik maksā daba?

6. decembrī ”Cik maksā daba?” viesosies Siguldas 1. pamatskolā

6. decembrī notiks mūsu un nodibinājuma ”Eko forums” projekta 1-08/87/2022 “Cik maksā daba?” pēdējā dabas vērtību izziņas ekskursija/nodarbība, kurā šoreiz viesosimies pie Siguldas 1. pamatskolas 3. klases skolēniem un audizinātājām. Arī šoreiz nodarbības vadīs mūsu vides ekspertes Maija Fonteina Kazeka un Anete Naruška, kurām viesošanās pie skolēniem un arī iedzīvotājiem organizētie pārgājieni ir bijuši ”Cik maksā daba?” spilgtākā daļa.
Anetes pārdomas par aizvadītajām aktivitātēm:
”Novadītās nodarbības un pāŗgājieni gan skolēniem, gan pieaugušajiem Ādažu, Cēsu un Siguldas novadā katru reizi pozitīvi pārsteidza gan ar to, cik daudzi, kas mūsu pasākumos piedalās, tiešām vēlas uzzināt vairāk par sava novada vidi un dabu, gan to, cik iedzīvotāji daudz jau zina, tikai apliecinot savu zinātkāri un šādu pasākumu vērtību. Vispriecīgākie notikumi ir pēc pārgājieniem no dalībniekiem, un jo īpaši bērniem dzirdēt jautājumus par to, vai šāds pasākums vēl kaut kad notiks. Daži dalībnieki pat paspēja mums pievienoties vairākos no pārgājieniem. Šāda atgriezeniska saskarsme un zināšanu apmaiņa ir ar vispaliekošāko un pozitīvāko ietekmi”.
Aktivitāte organizēta projekta nr. 1-08/87/2022 ”Cik maksā daba?” ietvaros. Projekts tiek finansēts no Latvijas vides aizsardzības fonda līdzekļiem.