Warning: Undefined variable $pageID in /home/www/wp-content/themes/Baltijas krasti/functions.php on line 235

LIFE CoHaBit


Warning: Undefined variable $pageID in /home/www/wp-content/themes/Baltijas krasti/functions.php on line 235

LIFE CoHaBit starptautiskā konference

Noslēgusies LIFE “CoHaBit” starptautiskā konference “Piekrastes biotopu ilgtspējīga apsaimniekošana un aizsardzība”

Starptautiskā konference “Piekrastes biotopu ilgtspējīga apsaimniekošana un aizsardzība”

2020.gada 1. – 2.oktobrī, Ādāžu novadā, Baltezerā, notika projekta LIFE projekta “CoHaBit”  starptautiskā konference “Piekrastes biotopu ilgtspējīga apsaimniekošana un aizsardzība”, kuru klātienē drošības nolūku dēļ bija iespēja apmeklēt līdz 45 dalībniekiem, bet tiešsaitē to vērot bija iespējams visiem interesentiem.

Konferences mērķis – dalīties pieredzē un zināšanās par piekrastes biotopu apsaimniekošanas, aizsardzības un pārvaldības pasākumiem.

Konferences galvenās tēmas:

  • Piekrastes biotopu un sugu apsaimniekošana un dabas daudzveidības saglabāšana
  • Piekrastes biotopu un sugu apsaimniekošana un saglabāšana, lagūnu un dabisko/daļēji dabisko zālāju biotopu atjaunošana Eiropā
  • Sabiedrības informēšana un iesaiste dabas daudzveidības saglabāšanā

Konferences otrajā dienā (02.10.2020.) notika lauka ekskursija uz projekta LIFE CoHaBit darbības vietām, kur projekta ietvaros pielietojot dažādas metodes tikai veikti pasākumi piekrastes biotopu atjaunošanai un saglabāšanai. Video ieraksts no ekskursijas un konferences (ar latviešu valodas subtitriem) pieejams drīzumā!

Konference notika angļu valodā, tāpēc interesentiem ierakstu būs iespējams noskatīties drīzumā ar latviešu valodas subtitriem!

Visas prezentācijas no konferences pieejamas ŠEIT

Fotogalerija pieejama ŠEIT

 

Raksta autors: dabas parks “Piejūra” https://dabasparkspiejura.lv/index.php/lv/262-noslegusies-life-cohabit-starptautiska-konference-piekrastes-biotopu-ilgtspejiga-apsaimniekosana-un-aizsardziba

 

Projekts LIFE CoHaBit (Nr. LIFE15 NAT/LV/000900) „Piekrastes biotopu aizsardzība dabas parkā “Piejūra”” tiek ieviests ar Eiropas Komisijas LIFE programmas un Valsts reģionālās attīstības aģentūras Latvijas vides aizsardzības fonda administrācijas finansiālu atbalstu.

Seko LIFE CoHaBit projekta aktivitātēm:

    https://www.facebook.com/dabasparkspiejura/

   https://twitter.com/DPiejura

   http://dabasparkspiejura.lv/index.php/lv/

 

Informāciju sagatavoja: S. Voskāne